Sari la conținut

Jurnalistul elvețian care l-a înregistrat pe Dragnea publică un clip

Jurnalistul elveţian Urs Bruderer, care a realizat înainte de alegerile parlamentare un interviu cu liderul PSD Liviu Dragnea, în care acesta spune că nu doreşte să vorbească despre un "bullshit" precum corupţia, postează pe internet clipul needitat al afirmaţiei, comentând că poate politicianul are "probleme în a-şi aminti propriile cuvinte".

"Colegii români îmi spun că liderul PSD Liviu Dragnea ar fi insinuat public că Radioul Public Elveţian produce ştiri false. Să presupunem că are probleme în a-şi aminti propriile cuvinte. Aici este un citat complet needitat a ceea ce a spus la finalul discuţiei noastre despre PSD, corupţie şi viitorul României", scrie Urs Bruderer, pe Facebook.

El prezintă clipul audio al discuţiei.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a negat că ar fi folosit, într-un interviu pentru postul public de radio elvețian SRF, cuvântul „bullshit”, cu referire la corupție.

Liviu Dragnea: „Nu, nu discut asta. Eu n-am spus așa ceva.

Reporter: „Sunteți înregistrat”.

Liviu Dragnea: „Am înțeles. Nu știu ce au făcut (ziariștii elvețieni, n.r.) și ce au montat. Eu nu pot să spun așa ceva. Nici nu eram singur eu cu acei reporteri”.

Jurnaliştii elveţieni au făcut referire la interviul pe care liderul PSD l-a acordat postului de radio înaintea alegerilor din decembrie și în care ar fi spus că nu vrea să discute despre porcării precum corupția.

Vreau să le vorbesc românilor despre viitor, nu despre porcării precum corupţia”, spune Liviu Dragnea, conform înregistrării audio difuzate de postul de radio elvețian SRF.