Kelemen Hunor: Nu vom avea un protocol secret cu USD

Data publicării:
kelemen crop

Nu vom avea un protocol secret. Programul de guvernare are un capitol despre minorităţi şi conţine tot ce este important”, a precizat Hunor Kelemen, contactat de„Gândul".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la un post de televiziune, că modificarea programului de guvernare înseamnă că premierul Ponta ar trebui redesemnat ca premier, menţionând: „Dacă premierul nu vine la Cotroceni, atac decizia Parlamentului la CCR”.

Preşedintele a fost întrebat dacă premierul Victor Ponta ar trebui să fie desemnat din nou şi să ajungă din nou la Cotroceni.

Dacă vrea să respecte democraţia, da. Şi va trebui să mă consult să văd dacă voi crea un astfel de precedent sau nu. Pentru că modificarea programului de guvernare... A fost Guvernul Tăriceanu, care a guvernat minoritar, dar el nu a modificat programul de guvernare. Acum se modifică programul de guvernare, pentru că UDMR va cere să fie introdusă în programul de guvernare Legea minorităţilor, (...) va cere modificări la Legea referendumului în aşa fel încât comunităţile locale să poată declanşa referendumuri care să fie valide....e o listă întreagă care modifică programul Guvernului”, a spus Traian Băsescu, citat de Mediafax.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri