Kelemen Hunor spune că UDMR nu va face parte dintr-o coaliție doar cu USR, fără PNL

Data actualizării: Data publicării:
Kelemen Hunor face declarații.
Kelemen Hunor spune că UDMR va participa la întâlnirea la care Dacian Cioloș a invitat PNL, UDMR și grupul minorităților naționale. Foto: Facebook

Kelemen Hunor anunță că UDMR participă, miercuri, la întâlnirea organizată de Dacian Cioloș, care au fost invitați și reprezentanții PNL și minoritățile naționale, pentru conturarea unui nou guvern, potrivit Mediafax.

Kelemen Hunor spune că UDMR va participa la întâlnirea la care Dacian Cioloș a invitat PNL, UDMR și grupul minorităților naționale.

„Vom asculta cu atenție propunerea președintelui USR: programul de guvernare, strategia propusă pentru atingerea obiectivelor asumate în programul de guvernare, dar şi componența noului cabinet, după care vom decide despre sprijinirea noului guvern. Refacerea coaliției este posibilă numai dacă toți care au fost prezenți la negocierile din decembrie anul trecut vor face parte din aceasta, adică: PNL, UDMR și grupul minorităților naționale”, spune președintele UDMR.

Kelemen precizează că următorul premier trebuie să gestioneze în mod prioritar patru domenii: „trebuie să învingă valul patru al pandemiei, trebuie să rezolve problema prețurilor galopante la energie, trebuie să pregătească bugetul pe anul 2022 și proiectele asumate din PNRR”.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri