Sari la conținut

Klaus Iohannis a desemnat-o pe Daniela Bârsan să coordoneze activitatea biroului de presă al Administraţiei Prezidenţiale 

Președintele României,  Klaus Iohannis, a numit-o pe Daniela Bârsan consilier de stat la Departamentul de Comunicare Publică. „Doamna Daniela Bârsan va coordona activitatea Biroului de Presă al Administrației Prezidențiale”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.  

Daniela Bârsan

Reamintim că fostul purtător de cuvânt, Tatiana Niculescu-Bran, și-a dat demisia. Tatiana Niculescu-Bran a anunțat că demisionează din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis. „M-am retras din funcția de purtător de cuvânt, de comun acord cu Președintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o. Voi susține în continuare proiectul de țară al domnului Președinte Klaus Iohannis, indiferent de raporturile mele profesionale cu Administrația Prezidențială”, a anunțat Tatiana Niculescu-Bran, într-un comunicat publicat pe site-ul Administrației Prezidențiale.

De altfel, Tatiana Niculescu-Bran este cel de-al doilea consilier al președintelui Klaus Iohannis care pleacă de la Cotroceni. În 6 martie, șeful statului a semnat decretul privind eliberarea din funcție a lui George Scutaru, fost consilier prezidențial pentru securitate națională.

La începutul lunii aprilie, un comunicat al procurorilor anticorupție anunța că fostul consilier prezidențial este urmărit penal pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani.