Klaus Iohannis a discutat cu premierul Victor Ponta despre criza francului elvețian 

Data publicării:
Victor Ponta si Klaus Iohannis - Mediafax Foto-Ovidiu Dumitru Matiu

UPDATE 16.00 Am avut astăzi la Palatul Cotroceni o întrevedere cu domnul Prim-ministru Victor Ponta în cadrul căreia am discutat situația economică în contextul crizei francului elvețian, precum și despre activitatea executivului din această perioadă. Pe agenda întâlnirii s-au aflat și teme legate de situația internațională actuală”, a scris președintele Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook. 


Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, preşedintele României, Klaus Iohannis, l-a primit în cursul zilei de astăzi, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Victor Ponta în cadrul unei întâlniri de lucru la care s-au discutat situaţia economică în contextul crizei francului elveţian, precum şi activitatea Executivului din această perioadă. Pe agenda întâlnirii s-au aflat şi teme legate de situaţia internaţională actuală. 

Băncile stau departe de criza francului elvețian. Doar două dintre ele oferă soluții pentru clienți

Reamintim că miercuri la ora 11.00, conducerea BNR va fi audiată în dosarul „Francul elvețian” de Comisia pentru Buget a Camerei Deputaților, scrie Hotnews. La audieri vor fi prezenți și reprezentanții Ministerului Finanțelor, cei ai comunității bancare și reprezentanții consumatorilor.

Premierul Ponta s-a întâlnit cu ambasadorii UE la Bucureşti

După discuția cu președintele României, premierul Victor Ponta a avut, marţi, o întâlnire cu ambasadorii Uniunii Europene la Bucureşti, pentru a discuta teme de actualitate, au declarat surse diplomatice, notează Mediafax. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri