Klaus Iohannis a semnat demisia lui Florin Roman. Virgil Popescu, desemnat interimar la Ministerul Cercetării

Data actualizării: Data publicării:
florin roman la declaratii
Florin Roman. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Președintele Klayus Iohannis a luat act, vineri, de demisia lui Florin Roman din funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării. De asemenea, șeful statului a semnat decretul de desemnare a lui Virgil Popescu, ministrul Energiei, ca interimar.

Potrivit Administrației Prezidențiale, Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul prin care se ia act de demisia lui Florin-Claudiu Roman, ministrul cercetării, inovării și digitalizării, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului. De asemenea, șeful statului a semnat decretul de desemnare a lui Virgil-Daniel Popescu, ministrul energiei, ca ministru al cercetării, inovării și digitalizării, interimar.

Iohannis a anunțat miercuri că a primit demisia ministrului Cercetării, Florin Roman. Demisia va fi acceptată, a spus președintele.

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Florin Roman, a demisionat miercuri în urma scandalului public în care a fost implicat în legătură cu studiile și „neglijențele ” din CV.

Citește și: Rectorul UBB, despre CV-ul lui Florin Roman, în care apare că a studiat la Cluj: Domnul ministru a făcut studiile la Alba Iulia

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri