Sari la conținut

Klaus Iohannis: „Dragnea-scoarță-în-scoarță”, responsabil de ordonanță

Șeful statului îl consideră „responsabil” pe Liviu Dragnea de ordonanța privind modificarea codurilor penale, în contextul în care președintele PSD s-a dezis de aceasta. 

Același Dragnea cu „din scoarță în scoarță”? Este responsabil. Ne-a spus tuturor, și în campanie și după campanie, că el conduce partidul cu mâna de fier și toate se întâmplă sub directa lui coordonare. Dacă bine rețin, s-a instituit la PSD un comitet de coordonare a Guvernului. Păi să-i coordoneze”, a declarat Klaus Iohannis.

După ceremonia de învestitură a premierului Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea a spus că doar el știe „din scoarță în scoarță” programul de guvernare al PSD.

El a răspuns astfel unei declarații a președintelui Klaus Iohannis, care i-a spus liderului PSD că „aflarăm de la televizor că sunteţi singurul care cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei.”

Sute de mii de oameni au protestat, miercuri seară, față de modificarea codurilor penale și au cerut abrogarea ordonanței date de Guvernul Grindeanu marți seara, târziu în noapte.