Klaus Iohannis: Guvernul României a reușit să ne facă de minune. Românii au fost umiliți

Data publicării:
IOHANNIS

„Acest rezultat confirmă că schimbarea este posibilă în România. Care este diferența între mine și Victor Ponta? Eu mă angajez pentru o Românie a bunăstării și a locurilor de muncă. România lui Victor Ponta este una a disprețului față de Diaspora, una a corupției, a scandalului”, a spus candidatul ACL la alegerile prezidențiale 2014. 

Iohannis: „Așa va arăta tot anul 2015, dezordine, haos”

Klaus Iohannis i-a îndemnat pe cei care se consideră de dreapta să „vină alături de el”. „Le mulțumesc oamenilor de dreapta, le spun să vină aproape de mine. Îi chem alături pe toți cei care cred că se poate face o schimbare. Ieri am avut o situație scandaloasă în diaspora. Acest guvern își disprețuiește cetățenii! Acesta este un vot organizat „a la Victor Ponta”. Așa va arăta tot anul, dezordine, haos. Guvernul refuză să vină cu bugetul pe 2015 să ne arate cum vrea să acopere pomenile. Episodul de ieri este simbolic. Dispreț!”, a spus Klaus Iohannis. 

Klaus Iohannis: „Pentru mii de români dreptul la vot a fost încălcat”

Klaus Iohannis a mai spus că relația între Guvern și cetățean este fundamental degradată. „Pentru mii de români dreptul la vot a fost încălcat. România nu poate să arate în fața Europei ca o țară în care cetățenii sunt bruscați. Guvernul României a reușit să ne facă de minune. Mândria de a fi român nu trebuie să fie un slogan, trebuie să fie o atitudine față de propriii cetățeni. Primul-ministru trebuie să-i demită pe cei care i-au supus pe români la asemenea umilințe. Dacă voi ajunge președinte, voi solicita partidelor să elaboreze legislația pentru introducerea votului prin corespondență și a votului electronic. Suntem în secolul XXI, să ne comportăm ca atare!”, a mai spus Klaus Iohannis. 

Așa va arăta tot anul, dezordine, haos.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri