Klaus Iohannis, întâlnire importantă, dar nu spune cu cine

Data actualizării: Data publicării:
klaus iohannis getty
Foto: Guliver / GettyImages

Preşedintele Klaus Iohannis a întârziat, joi, la o întâlnire programată cu oamenii de afaceri şi antreprenorii din diaspora. Şeful statului a ajuns la eveniment abia după o oră şi nici nu a stat prea mult. A intrat în sala unde aveau loc discuţiile doar pentru a saluta. Președintele a explicat că a avut o întâlnire „foarte importantă”. 

Președintele Klaus Iohannis urma să participe la întâlnirea anuală cu românii din Diaspora și să susțină un discurs. Însă discursul a fost ținut de purtătoarea de cuvânt a președintelui, Mădălina Dobrovolschi. 

S-a ivit o întâlnire pe care am considerat-o foarte importantă”, a spus președintele Klaus Iohannis, când a ajuns la Cotroceni, pe când întâlnirea cu românii din Diaspora era spre final.

De asemenea, întrebat dacă întâlnirea pe care a avut-o afectează România pe plan Extern, președintele a precizat că „deocamdată nu apar implicații în plan extern”.

„Toată lumea înțelege că în România este campanie electorală ca la noi și toți așteaptă rezultatul, evident. Rezultatul alegerilor din decembrie. Însă, bine nu ne facem dacă ne certăm ca la ușa cortului”, a spus Klaus Iohannis. 

Totodată, președintele a atras atenția că toate întâlnirile pe care le are sunt importante pentru deciziile pe care le ia. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri