Klaus Iohannis, întrevederi cu Merkel, Pence, Weber și Barnier la Conferinţa de securitate de la Munchen

Data publicării:
Klaus Iohannis, alături de Cancelarul german Angela Merkel la Conferința pentru Securitate de la München
Klaus Iohannis, alături de Cancelarul german Angela Merkel la Conferința pentru Securitate de la München

Președintele Klaus Iohannis a avut sâmbătă, în marja Conferinţei de securitate de la Munchen, mai multe întâlniri bilaterale, printre care cu vicepreședintele SUA Mike Pence, cancelarul german Angela Merkel, liderul PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, sau negociatorul şef al UE pentru Brexit, Michel Barnier.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am reprezentat astăzi România, în calitate de țară care deține Președinția Consiliului Uniunii Europene, la Conferința pentru Securitate de la München. În cadrul intervențiilor și întâlnirilor avute în marja acestui eveniment, am subliniat importanța unui mesaj de unitate și de coeziune al Uniunii Europene, aducerea proiectului european mai aproape de cetățeni și construirea unei Europe mai sigure pentru noi toți”, a transmis șeful statului într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, prezentând totodată mai multe fotografii cu oficialii cu care s-a întâlnit.

Printre aceștia: vicepreședintele Statelor Unite, Mike Pence, cancelarul german Angela Merkel, președintele Grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, și negociatorul şef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri