Klaus Iohannis, la Digi24: „Promit ce pot și ce promit fac”

Data publicării:
klaus iohannis mesaj acl-2

Eu vin fiindcă că vreau să avem altă politică. Este un lucru care sună simplu, care este complicat. Nu se va realiza această schimbare foarte repede, dar este nevoie de cineva care vine cu o altă abordare, cu o altă atitudine”, a spus Klaus Iohannis.

De când am intrat în politică și până în ziua de astăzi, și nu mă voi schimba, promit ce pot și ce promit fac. Nu o să mă auziți cu tot felul de promisiuni, de toate felurile, aruncând în stânga și în dreapta cu promisiuni: astăzi - pe economie, mâine – pe învățământ, poimâine – pe sănătate. Dacă am spus că vin la București pentru că vreau să fac altfel de politică, atunci exact asta înțeleg”, a mai spus prezidențiabilul ACL.

Pe de altă parte, Klaus Iohannis a apreciat că experiența sa de primar al Sibiului este insuficientă pentru a-i asigura succesul ca președinte.

„Ce am făcut eu în Sibiu arată ce gândire am, este o carte de vizită bună. (...) O școală de președinți nu există, nimeni nu vine direct într-o funcție”, a argumentat Klaus Iohannis.

Desemnat săptămâna trecută să reprezinte ACL la prezidențiale, acesta afirma că le propune alegătorilor „un deceniu de prosperitate şi respect”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri