Klaus Iohannis, mesaj pentru ministrul de Interne: Daţi o şansă Poliţiei, Jandarmeriei, pompierilor să îşi recapete demnitatea!

Data actualizării: Data publicării:
iohannis MAI

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat la Ministerul de Interne că a trecut perioada „înşurubărilor” PSD-iste în cadrul instituţiei şi că este momentul ca miile de specialişti şi profesionişti să poată fi lăsaţi să lucreze, să îşi arate valoarea şi să îşi recapete demnitatea în ochii românilor.

„Vă cer o schimbare de paradigmă, de azi veţi pune în centrul preocupărilor dvs siguranţa cetăţeanului român!

Este o sarcină extrem de dificilă, mai ales după o perioadă tulbure pentru acest minister de maximă importanţă pentru România, faptul că aţi avut un interimat fără ministru e una dintre cele mai mici probleme.

Aseară s-a terminat guvernarea psd-istă eşuată şi iresponsabilă!

Diletanţi PSD şi oameni care au văzut doar interesul propriu şi al găştii de partid au vrut să pună mâna pe toate marile sisteme din România. Dvs aţi fost o ţintă predilectă pentru psd-işti, cele trei guverne eşuate psd-iste au încercat constant să îşi înşurubeze prietenii neamurile în cele mai importante poziţii din stat.

Asta a dus la ceea ce din nefericire am văzut şi dvs aţi simţit cel mai puternic. Poliţia, Jandarmeria, IGSU au fost sub un atac public constant, asta fiind că aţi tolerat sau aţi fost unii dintre dvs obligaţi să toleraţi înşurubarea unor persoane în funcţii publice care nu aveau ce căuta acolo.

Vi s-au impus abordări care nu au nimic de-a face cu etica profesionistă, s-au folosit metode perfide pentru a vă juca unii contra celorlalţi pentru a institui un control politic acolo unde profesionalismul trebuie să îşi spună cuvântul!

Aveţi în structurile ministerului şi în toate instituţiile mii de specialişti şi profesionişti.

Daţi o şansă Poliţiei, Jandarmeriei, pompierilor, tuturor structurilor din MAI să îşi recapete demnitatea în faţa românilor, să arate că avem profesionişti şi că dacă îi lăsăm să îşi facă treaba ştiu să o facă.

Reabilitaţi-vă în ochiiromânilor! Siguranţa cetăţeanului să fie prima preocupare! Sub aceasta vin toate celelalte.

Eliminaţi incompetenţii, pilele, care au ajuns în diferite structuri de comandă şi de conducere", a spus Klaus Iohannis.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri