Klaus Iohannis: Nu am propus, nu am susţinut şi nu am impus candidatura lui Marian Munteanu

Data publicării:
Klaus Iohannis primele declaratii de la Cotroceni 12 ianuarie 2015 - presidency 3 -2

 

Marţi seară, Alina Gorghiu a spus că şeful statului a fost informat de liderii PNL în legătură cu noul candidat al partidului pentru Primăria Bucureşti, Marian Munteanu.

"Şi eu, şi domnul copreşedinte Vasile Blaga l-am informat pe preşedinte care este opţiunea noastră de candidatura la Bucureşti, cu rezervă că urmează o analiză în forurile de conducere, un vot în Biroul Politic Naţional, dar domnia să nu este factor de decizie în selectarea candidaţilor PNL", a susţinut Gorghiu la TVR.

Tot atunci, liderul liberal a comparat candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Bucureşti cu candidatura lui Klaus Iohannis la funcţia de şef al statului, numid aceste decizii "greşeli fericite".

"Această <greşeală fericită> am mai făcut-o şi la prezidenţiale. Un om cu profil tehnocrat, un om care nu avea rădăcini în Partidul Naţional Liberal, Klaus Iohannis, a fost luat, introdus în PNL şi în foarte scurt timp a ajuns nu doar preşedintele interimar al partidului, ci şi preşedintele României', a spus Alina Gorghiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri