Klaus Iohannis: "Toată lumea trebuie să se pregătească, nu doar pentru alegeri, ci şi pentru a guverna”

Data actualizării: Data publicării:
klaus iohannis tribuna presidency
Foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri seară că opoziţia ar avea o abordare greşită dacă nu s-ar pregăti pentru guvernare.  "Toată lumea trebuie să se pregătească, nu doar pentru alegeri, ci şi pentru a guverna”, a declarat Klaus Iohannis, care a participat la şedinţa Biroului Executiv al PNL .

„Trebuie să vedeţi la liberali cum au fost primite mesajele mele, le-am adresat câteva gânduri, idei pozitive şi cred că PNL este un partid în consolidare şi cu siguranţă cât de consolidat şi cât de bine se va prezenta vom vedea în alegerile care urmează 2019 – 2020.

Cu siguranţă că acest guvern îşi va termina cândva mandatul dacă va fi mai repede sau mai târziu decid romanii prin alegeri. Nu-mi imaginez alte metode de schimbare a a unui guvern decât cele democratice, adică moţiune de cenzură sau alegeri.

În oricare dintre variante e bine ca toată lumea să fie pregătită.

Imaginaţi-vă ce abordare greşită ar avea opoziţia dacă nu s-ar pregăti pentru guvernare. Toată lumea trebuie să se pregătească, nu doar pentru alegeri, ci şi pentru a guverna”, a declarat Klaus Iohannis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri