L. Avram, la Digi24: "Eu", "guvernul meu", "poporul meu"-mă îngrijorează maniera în care Dăncilă se crede suverană pe veci

Data actualizării: Data publicării:
liviu avram bun

Ce a făcut premierul Dăncilă e un gest copilăresc, ea reiterând o promisiune mai veche în faţa unor urechi care abia aşteptau să audă aşa ceva, a declarat la Digi24 Liviu Avram, redactor-şef adjunct Adevărul. Potrivit jurnalistului, îngrijorătoare este maniera în care Viorica Dăncilă a făcut anunţul mutării ambasadei României la Ierusalim, care a folosit cuvintele: "eu, Guvernul meu, poporul meu". "A început să se creadă Regina Elisabeta I a Angliei", a spus jurnalistul.

Liviu Avram a vorbit despre anunţul Vioricăi Dăncilă ca despre o reiterare a unei promisiuni mai vechi, o poveste care ţine de un an şi care s-a re,arcat prin agitaţie şi "bâlbâieli" ale ministrului de externe care a anunţat că face o evaluare.

"Ce a făcut premierul Dăncilă e un gest copilăresc, a reiterat o promisiune mai veche în faţa unor urechi care abia aşteptau să audă aşa ceva.

Promisiunea durează de un an, făcută în mod necugetat", a spus Liviu Avram.

Potrivit acestuia, este îngrijorătoare maniera în care Viorica Dăncilă a făcut anunţul.

„După cum știm, președintele Donald Trump a deschis ambasada Statelor Unite la Ierusalim. Acest pas admirabil și curajos ne-a impresionat pe mine, Guvernul meu și poporul român. Sunt încântată să anunț astăzi, în fața audientei AIPAC, că după finalizarea analizei de către toți actorii constituționali implicați în procesul decizional din țara mea și în deplin consens, eu, ca prim-ministru al României, și Guvernul pe care-l conduc vom muta ambasada României la Ierusalim, capitala Israelului”, a declarat Dăncilă, astăzi.

"A început să se creadă Regina Elisabeta I a Angliei. Eu, guvernul meu, poporul meu, abia acest lucru mă îngrijorează, această manieră a Vioricăi Dăncilă de a pune problema ca şi când ne-ar fi suverană pe veci. Aici trebuie să fie puţin mai atentă!. Ştim foarte bine cu toţii cum a ajuns premier şi ce a făcut ca premier ca să-şi permită să ne trateze într-un asemenea hal", a conchis Liviu Avram.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri