L. Borbely despre ascensiunea lui M. Stănișoară: „A crescut cât să sară gardul”

Data publicării:
11032013 20m 20dezbatere 20stanisoara 20haz-54260

Invitat în „Jurnalul de seară” de la Digi24, deputatul PDL Mircea Toader a admis că își dorește funcția lăsată vacantă în urma plecării lui Mihai Stănișoară în PNL și că va candida la alegerile care sunt programate marți pentru liderii de grup parlamentar la Camera Deputaților ai partidului.

„Eu a să-mi depun candidatura și chiar o să spun așa, cu zâmbetul pe buze: Măi, faceți-mi și mie o ofertă, dacă liderul de grup e căutat”, a comentat deputatul, referindu-se la primirea fostui lider Mihai Stănișoară în PNL.

„Nu tu ai fost președintele grupului?”, l-a întrebat deputatul UDMR Laszlo Borbely pe Mircea Toader, la auzul veștii candidaturii.

„Apoi a fost Stănișoară o perioadă?”, a întrebat iar deputatul UDMR, când a primit confirmarea. „Ei, că n-am observat, e o noutate pentru mine, eu credeam că tot tu ești. Ei, păi revii atunci pe baricade”, a comentat Laszlo Borbely.

Eu vă mărturisesc că nu am observat bine cine e domnul Stănișoară până astăzi”, a comentat și Daniel Barbu, ministrul Culturii, membru PNL.

„Pot să vă spun că aceeași problemă a fost în grup astăzi: cine a fost, cum a fost. Nu pot să spun decât că a fost o decizie cam de felul următor: este un lider care trebuie să crească și îi dăm posibilitatea...”, a explicat Mircea Toader.

Păi a crescut cât să sară gardul”, a conchis, pe un ton glumeț, Laszlo Borbely.

Mai mult, Mircea Toader a afirmat că Mihai Stănișoară, din poziția sa anterioară în PDL, nu a informat grupul parlamentar cu privire la dorința de a pleca din partid.

Mihai Stănişoară, fost prim-vicepreşedinte al PDL şi lider al grupului parlamentar de la Camera Deputaţilor, considerat un apropiat al lui Vasile Blaga, a trecut la Partidul Național Liberal. Liderul PNL Crin Antonescu a făcut anunțul săptămâna trecută, într-o conferință de presă, alături de fostul lider al organizației PDL Mededinți.

Urmăriți dezbaterea din platoul „Jurnalului de seară” în materialul video atașat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri