L. Dragnea, despre CSAT de marţi: Iohannis i-a spus lui Grindeanu că „anul trecut a fost ceva, acum e altceva”

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea fb

Liderul PSD, Liviu Dragnea, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de convocarea CSAT abia marţi, susţinând că în anii anteriori, acest aviz, care este consultativ, a fost emis la o zi după adoptarea bugetului. El a spus că premierul i-a comunciat că i-a invocat acest lucru preşedintelui Iohannis şi că acesta i-ar fi spus că „anul trecut a fost ceva, acum e altceva”.

„Fiecare cu noţiunea lui despre celeritate”, a spus Dragnea.

„Guvernul Grindeanu a luat decizia corectă, e un guvern care respectă procedurile, din păcate procedura e folosită incorect şi neproductiv de Iohannis. Anul trecut, proiectul de buget a fost adoptat în guvern într-o zi, a doua zi a fost emis avizul CSAT. Nu s-a dorit asta.

Grindeanu era pregătit să aştepte până la orice oră o decizie pentru a demara procedurile parlamentare. Nu am înţeles celeritatea de azi până marţi, toată lumea aşteaptă acest aviz, e consultativ.

Toţi aşteptăm până marţi, după şedinta CSAT. Se mai întârzie iar 4 - 5 zile, din păcate aşa se procedează şi cu celelalte proiecte de legi, doar se întârzie măsuri care ar putea aduce o viaţă mai bună pentru români.

Toţi membrii CSAT sunt în Bucureşti, CSAT se poate convoca într-o oră. Grindeanu m-a informat şi pe mine că i-a transmis preşedintele Iohannis că anul trecut a fost altceva”, a declarat Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri