Sari la conținut

L. Dragnea: Eu cred că am luat deciziile cu consultare largă

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a respins, miercuri, acuzațiile potrivit cărora ar fi "un dictator", menționând că nu crede că este o opinie generală în partid și că a luat deciziile în consultare largă.

liviu dragnea fb

"Eu cred că am luat deciziile cu consultare largă atât în Comitetul Executiv Național, cât și în grupurile parlamentare. Dar nu am înțeles că sunt dictator, am înțeles că l-am luat pe persoană fizică. Nu am luat partidul pe persoană fizică. Suntem totuși în situația în care, după un an bun pentru partid, în care au fost rezultate la alegerile locale bunicele, la alegerile parlamentare bunicele, s-a reușit cu greu să fim primul partid, singurul care a achitat sediul de partid, îl avem în proprietate. Suntem la guvernare, avem 85% dintre parlamentari noi, partidul este foarte deschis, funcționează. Nu cred că e o opinie generală în partid, dimpotrivă am văzut că așa, într-un stil dictatorial și pe persoană fizică, toate organizațiile județene și-au exprimat prin vot deschis, în unanimitate, susținerea atât pentru Guvern, cât și pentru mine", a declarat Dragnea, întrebat dacă este un "dictator", în condițiile în care în partid i s-a reproșat că ia deciziile de unul singur.

Liderul PSD a adăugat că nu îl supără aceste critici, pe care le consideră "foarte sănătoase".

"Ne consultăm cu cei care stau în țară și la Parlament și la partid, cu ceilalți e mai greu", a spus Dragnea, citat de Agerpres.

Întrebat de ce nu se mai țin ședințele BPN al PSD, Liviu Dragnea a precizat că, de săptămâna viitoare, va avea loc din nou ședința Biroului Permanent Național al partidului.

"Am stabilit ca de săptămâna viitoare, de marți, în weekend o să fiu în Israel (...) și o să vin luni noaptea. De marți, o să începem să facem și BPN-uri", a susținut președintele PSD.