L. Dragnea: Probabil Iohannis vrea să vadă dacă miniştrii au fost la meditaţii

Data publicării:
dragnea si grindeanu 170104_GUVERN_07_INQUAM_Octav_Ganea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că invitaţia făcută de preşedintele Iohannis premierului Grindeanu la o întrevedere pe chestiuni economice arată că şeful statului vrea să afle dacă miniştrii cabinetului Grindeanu au fost la meditaţii din programul de guvernare.

dragnea si grindeanu 170104_GUVERN_07_INQUAM_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM - Octav Ganea

Dragnea răspunde astfel, într-un registru ironic, comentariului făcut de Iohannis la ceremonia de depunere a jurământului de către miniştri.

Liviu Dragnea a precizat că a avut o discuţie cu premierul Sorin Grindeanu legată de întrevederea şefului Guvernului cu preşedintele Iohannis. ”Sigur, este decizia lui să meargă la preşedinte. N-am înţeles exact... Din ce îmi aduc aminte la Cotroceni, mi-a cerut să-i învăţ şi pe ei (miniştri - n. red.) programul de guvenare şi probabil îl cheamă să vadă dacă au fost la meditaţii şi au învăţat”, a comentat Dragnea la un post de televiziune, citat de Agerpres.

Referindu-se la relaţia sa cu preşedintele Iohannis, Dragnea a afirmat că nu îşi doreşte un conflict cu acesta.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a adresat preşedinţilor Camerelor Parlamentului la finalul discursului său de după încheierea ceremoniei de depunere a jurământului de către noul Guvern, ceremonie care a avut loc miercuri. ”Îi salut şi pe musafirii noştri de astăzi: preşedintele Camerei Deputaţilor, Senatului şi Curţii Constituţionale”, a spus Iohannis.

Apoi, Iohannis s-a adresat liderului PSD într-o propoziţie în care a folosit un verb la perfectul simplu, specific zonei Olteniei. ”Domnule Dragnea, aflarăm de la TV că sunteţi singurul care cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei!”, a spus preşedintele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri