L. Dragnea: Şi eu, şi Viorica Dăncilă avem o mâhnire, membrii Guvernului nu comunică realizările

Data publicării:
180117_DRAGNEA_DANCILA_004_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Octav Ganea / Inquam Photos

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus duminică seară că miniştrii au obligaţia de a prezenta măsurile care au fost luate pe domeniile lor, spunând că atât el, cât şi premierul Viorica Dăncilă au "o oarecare mâhnire" pentru că membrii Guvernului nu îşi fac timp să comunice, măcar o dată pe săptămână, ceea ce s-a realizat. Liderul PSD a afirmat că nu au existat discuţii cu liderul ALDE şi cu premierul despre o eventuală remaniere, dar va exista o discuţie despre "evaluarea actului de guvernare în sine".

180117_DRAGNEA_DANCILA_004_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

"Mâine doamna premier va prezenta un fel de bilanţ al celor şase luni de guvernare (...) Nu va prezenta tot, dar va prezenta cele mai bune măsuri adoptate şi efectele, iar în perioada următoare fiecare ministru pe domeniul lui va prezenta aceste lucruri. Sper ca miniştii în această vară să prezinte aceste lucruri, pentru că e o oarecare mâhnire şi din partea mea, şi a doemnei premier. Miniştrii trebuie să îşi facă timp în fiecare zi ca ăacar o dată pe săptămână să prezinte ce s-a intamplat în domeniul respectiv. Trebuie să comunice, e o obligatie să spui ce ai făcut pe baza încrederii acordate de cetăţeni în decembrie 2016", a declarat Dragnea la România TV.

El a susţinut că nu există ministru din acest Guvern care să nu aibă ce să comunice. "Nu există domeniu în care să nu se fi implementat o măsură din programul de guvernare. Oamenii trebuie să ştie şi când greşeşti şi când faci ceva bine", a afirmat Dragnea.

Liviu Dragnea a spus că nu au existat discuţii cu liderul ALDE şi cu premierul despre o eventuală remaniere, dar va exista o discuţie despre evaluarea actului de guvernare în sine.

"Nu am ce să vă spun despre remaniere. Nu ştiu dacă va exista o astfel de discuţie, va fi o discuţie cu privire la actul de guvernare în sine. Sigur că sunt mai mulţumit de unii şi mai puţin de alţii (miniştri n.r.)", a adăugat preşedintele PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri