L. Orban: Tăntica incultă, analfabetă, din ce în ce mai tupeistă şi mai obraznică, comite o crimă cu premeditare împotriva economiei

Data publicării:
ludovic orban_fb

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că „tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă şi mai obraznică, comite o crimă cu premeditare împotriva economiei româneşti”.

„În ziua aniversării Revoluţiei Române, în ziua preluării simbolice a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de la Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, în seara practic a ultimei zile de lucru din acest an când puţini sunt aceia care pot să reacţioneze, tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă şi mai obraznică, comite o crimă cu premeditare împotriva economiei româneşti, şi aşa suferindă după loviturile anterioare încasate de la pleiada de nechemaţi rătăciţi pe la butoanele guvernului şi ministerelor“, a scris Ludovic Orban pe contul său de Facebook.

Preşedintele PNL îi transmite următorul mesaj Vioricăi Dăncilă: „De astăzi nu vă mai acord nicio circumstanţă, duduie. Prostia afişată a fost doar o aparenţă. În realitate, astăzi am înţeles că nu sunteţi aşa de lipsită de inteligenţă cum aţi mimat foarte bine până acum. Dar mult, mult mai rea decât aţi vrut să păreţi până acum. Şi chiar dacă nu înţelegeţi chiar tot ce faceţi, ticăloşiile le înţelegeţi foarte bine. Şi le faceţi nu din frică, ci din convingere“.

Guvernul adoptă ordonanţa de urgenţă pentru introducerea noilor taxe, a anunţat premierul Viorica Dăncilă la începutul şedinţei. Lângă premierul Dăncilă se află şi un scaun rezervat preşedintelui Klaus Iohannis, care însă nu a mers la şedinţă.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri