Legăturile lui Bercea Mondial cu lumea politică

Data publicării:
BERCEA MONDIAL

În 2009, interlopul a făcut o vizită la sediul central al PSD. Atunci, presa a notat faptul că Bercea Mondial a petrecut peste 40 de minute în biroul secretarului general al partidului de la acea vreme, Liviu Dragnea. La ieşire, Bercea nu putut să-şi explice într-un mod foarte credibil prezenţa la sediul din bulevardul Kiseleff.

Am căutat un şofer, nu, nu, nu am nicio treabă (...) Am căutat pe cineva, dar nu fac parte, nu fac politică”, a spus el.

Despre vizita lui Sandu Anghel la sediul PSD nu pare să-şi aducă aminte niciun lider al partidului de la acea dată. Mirca Geoană pretinde că nu a fost la curent cu vizita acestuia şi nici nu știe că Bercea Mondial a fost membru PSD.

Cel mai bine să-l întrebaţi pe domnul Dragnea ce a făcut în biroul dânsului, pentru că eu nu l-am cunoscut şi m-aş feri de un astfel de personaj!”, a spus el.

Pe de altă parte, relaţia lui Sandu Anghel cu familia Băsescu nu ar fi singura legătură pe care acesta o are cu lumea politică. Fostul premier Theodor Stolojan i-ar fi botezat interlopului un fiu, numit Patronaş, în anul 2004, susţine presa locală. Informaţia a fost infirmată vehement de Theodor Stolojan.

Alte nume importante despre care presa locală a vehiculat că s-ar fi înrudit cu interlopul sunt Maria Huza, fostul preşedinte al Tribunalului Bucureşti, Gheorghe Brenciu, fost prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt şi un fost prefect de Slatina. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri