Liberalul Florin Roman revine cu mesaj pentru Viorica Dăncilă, după ce ieri a făcut-o "tută" şi "analfabetă"

Data actualizării: Data publicării:
florin roman PNL

Liberalul Florin Roman, care a ieri a făcut-o pe Viorica Dăncilă "tută" şi "analfabetă" revine cu un mesaj azi, în care precizează că preţuieşte toate femeile care sunt harnice şi oneste. "Tu nu vei ajunge niciodată măcar la degetul mic al unei femei oneste!", scrie liberalul pe pagina de Facebook.

Deputatul PNL susţine că premierul nu a înţeles mesajul său, atunci când s-a supărat că el,d e fapt, a jignit femeile din România.

"Pretuiesc toate femeile, care sunt harnice și oneste, care își construiesc cariera profesionala pe munca lor. Care nu au nevoie sa fie impuse de șefi pentru a urca ierarhic. Din acest punct de vedere, Viorica, tu nu poți vorbi in numele femeilor oneste!

Decât sa faci zi de zi România de ras, dacă ai avea un gram de demnitate, Viorica mai bine demisionează! 70 % dintre romani spun ca ești analfabeta!", scrie deputatul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Florin Roman, deputat PNL: „În 26 ne luptăm cu tuta, cu analfabeta. Cine este? Vasilica, nici nu ştii cât de mică începi să fii! În 26 nu trebuie să uitam de Sindile, de Cucoş, de Paraschiv şi de tuta de Carmen”.

Ludovic Orban: „Aduceţi-vă aminte ce a făcut... Nici nu îi stiu bine numele. Cum o cheamă pe europarlamentara care a vrut să fure voturile? Grapini! A vrut să fure la vot în văzul întregii Europe”.

Viorica Dăncilă: „„Am văzut astăzi un așa zis lider de partid care și-a permis să jignească femeile din PSD, iar acest lucru este de neacceptat. Un om care jignește femeile este un om slab. Să nu uite că a jignit astăzi multe femei, mame, soții, fiice și cred că acest lucru nu-i face onoare. Eu îi recomand să le trateze cu respect pe femeile din PSD și pe toate femeile din România, pentru că sunt mai puternice decât el și mult mai determinate.

Într-o luptă cu organizatia social-democrată a femeilor şi cu femeile din România, noi vom câştiga, iar el va pierde”.

Liviu Dragnea: „Şi-a permis să jignească femeile a nu ştiu câta oară. Eu îmi cer scuze în numele lui tuturor domnişoarelor şi femeilor din România şi din PSD”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri