Lider Partida Romilor: Dacă nu se înţeleg, Ponta şi Antonescu să vină la staborul ţigănesc. Găsim noi formula de guvernare

Data publicării:
anto ponta crop-2

 

Coordonatorul regional al Partidei Romilor Pro Europa, Aurel Pascu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Cluj, că dacă liderii USL ar veni în faţa staborului ţigănesc, criza politică din România s-ar încheia în două ore.

"Văd că domnii Victor Ponta şi Crin Antonescu nu se înţeleg. Să vină cei doi în faţa staborului nostru ţigănesc, o să îi împăcăm noi, găsim noi formula de guvernare. Să vină să apeleze la noi, nu le pretindem nicio taxă, cerem şi noi doar un Minister al Romilor. Ideea mi-a venit după ce am văzut în ultimele săptămâni cearta dintre cei doi politicieni, această ţigănie dintre ei, şi de aceea le propun să vină în faţa noastră. Poate spiritul din staborul ţigănesc, care este un for de pace al romilor, modul cum se desfăşoară, le-ar da sentimentul de împăcare. Noi suntem operativi, în două ore s-ar încheia staborul, dar şi criza politică. Îi chemăm la stabor ca să nu se rupă USL", a spus Pascu.

Aurel Pascu a participat, joi, la o dezbatere care a aniversat 158 de ani de la dezrobirea romilor, în care acesta a atras atenţia că membrii etniei trăiesc acum "sub o robie modernă”, constituind o masă de manevră în special în campaniile electorale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri