Lider PSD: Am aflat și eu în mașină de congresul extraordinar

Data actualizării: Data publicării:
serban valeca a fost propus ministru al educatiei
Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Preşedintele PSD Argeş, Şerban Valeca, a declarat miercuri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, că a aflat despre convocarea Congresului extraordinar al partidului în timp ce se afla în maşină, în drum spre sediul partidului, şi că urmează să vadă care este motivaţia.

O să vedem care este motivaţia. Am aflat şi eu (...) în maşină. Acum vin de la Parlament, o să vedem care este motivaţia şi, dacă... s-ar putea să fie nevoie pentru să spunem revigorarea documentelor programatice ale partidului. N-are legătură neaparat cu Guvernul (...) Nu ştiu care este motivaţia (...) trebuie să ne spună motivaţia”, a afirmat Valeca.

Întrebat dacă este nevoie de reconfirmarea lui Dragnea în funcţia de preşedinte PSD, el a spus: “Nu, după părerea mea nu”.

Jurnaliștii au încercat să afle și dacă se impune modificarea Statutului PSD. „Nu știu să vă răspund acuma, nu știu care este motivația, trebuie să ne spună motivația”, a răspuns Valeca.

Întrebat dacă ştia că Liviu Dragnea a convocat un congrex extraordinar în luna martie, și preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat că n-a auzit „să fie vreo nevoie atât de presantă în momentul acesta”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv, că va propune convocarea Congresului extraordinar al partidului în luna martie, la care va cere şi un vot de reconfirmare a sa ca lider al PSD.

În ianuarie, în contextul disputei cu Mihai Tudose, tot Liviu Dragnea susținea că nu se impune organizarea unui congres extraordinar în PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri