Lider PSD din Brăila: „Liviu Dragnea demisia!!!"

Data actualizării: Data publicării:
marian dragomir primar

Primarul orașului Brăila, Marian Dragomir, i-a cerut lui Liviu Dragnea să plece din fruntea PSD din cauza problemelor de imagine și a rezultatului electoral. „Un partid mare trebuie să fie condus de un președinte fără probleme de imagine”, a spus edilul.

Primarul Marian Dragomir, care este și președinte al organizației municipale a PSD Brăila, a scris, duminică seara, pe Facebook, imediat după apariția rezultatelor exit poll, afirmând că vina pentru acest rezultat este liderul PSD, Liviu Dragnea, deoarece membrii partidului nu au putut să-și prezinte realizările și programele în condițiile în care atenția era îndreptată asupra temelor din justiție.

„Liviu Dragnea demisia!!! A ales ușa din spate asa cum am declarat în 20.09.2018. (...) Un partid mare trebuie să fie condus de un președinte fără probleme de imagine,
care să nu ostilizeze românii împotriva propriului partid. PSD este un partid care a luat măsuri economice bune, cu primari care nu au putut prezenta realizările lor în campanie pentru că aveam alte teme de discutat - legile justiției și ura față de Liviu Dragnea. Mi-am asumat încă din 2018 lupta în interiorul partidului și o să spun întotdeauna lucrurilor pe nume indiferent de persoană sau situație”, a scris pe Facebook, primarul orașului Brăila, Marian Dragomir.

Marian Dragomir face parte din organizația care a fost condusă de Mihai Tudose, fostul premier al României. Anul trecut, el i-a transmis un alt mesaj lui Liviu Dragnea prin care îi spunea că „viitorul PSD va fi fără implicarea lui în conducerea partidului deoarece formațiunea politică are nevoie de un lider puternic, serios, carismatic, al dialogului și al conducerii participative”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri