Lider PSD: Grindeanu e Robin Hood. "Mai este chiar lucid?"

Data publicării:
fifor FB 1

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, a scris vineri, pe Facebook, că guvernarea României a fost confiscată „de un individ” despre care se întreabă dacă mai este „chiar lucid în ceea ce face”, fiind „halucinant” ceea ce se întâmplă în România, doar pentru că „un anume Sorin Grindeanu, care se crede Robin Hood” a ocupat Palatul Victoria pentru a-şi face propriul guvern.

„De două zile guvernarea României, stat membru al Uniunii Europene, a fost confiscată de un individ despre care încep să mă întreb tot mai mult dacă mai este chiar lucid în ceea ce face. Cum e aşa să mergi şi să te baricadezi de unul singur la Palatul Victoria şi să te joci de-a primul ministru, când nimeni şi nimic nu te legitimează să mai ai această demnitate, când toţi ceilalţi au demisionat şi, practic, guvernul Grindeanu nu mai există? Cum să întorci o ţară cu fundul în sus doar pentru că ai impresia că ai venit de acasă cu fotoliul de premier?”, a precizat Mihai Fifor, citat de News.ro.

Social-democratul a mai spus că, „ în vreme ce domnul acesta îşi face numărul, o ţară întreagă se învolburează şi se segmentează din nou cu patimă, când abia părea că ne calmasem şi ne apucasem de treabă”.

„Stă o ţară întreagă neguvernată deja de două zile şi un Parlament întreg lasă agenda legislativă pentru a se mobiliza să repună puterea executivă în marja ei de normalitate. Este halucinant ce se petrece în România. Doar pentru că un anume Sorin Grindeanu, care se crede subit Robin Hood, a ocupat Palatul Victoria şi îşi face guvern. Al cui guvern? Al familiei Grindeanu? Bun, am înţeles că nu e guvernul CEX- ului PSD. Dar al lui Grindeanu este? Oare, în opinia lui Sorin Grindeanu, Parlamentul mai are sau nu dreptul de a numi guvernul? Sau mâine decide domnul Grindeanu că poate nici la Cotroceni nu e bine şi se instalează şi acolo. Sau la Patriarhie...de ce nu? Sau oriunde are chef să se instaleze domnul acesta”, a completat liderul senatorilor PSD.

El a arătat că legea este clară în România, iar ea trebuie respectată, chiar dacă te numeşti Sorin Grindeanu.

„În vremea asta, toată lumea a intrat în această comedie a absurdului: media, parlament, cetăţeni. Oameni buni, legea e clară în România. Şi ea trebuie respectată chiar şi dacă te numeşti Sorin Grindeanu. Aşa cum trebuie respectate regulile democraţiei. Dacă nu înţelegi asta, nu cred că poţi fi nici măcar cetăţean al unei ţări europene, darămite premier”, a conchis Mihai Fifor. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri