Lider PSD: Pot să cer scuze multinaţionalelor în numele lui Dragnea

Data publicării:
mihai chirica fb

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, vicepreşedinte PSD şi lider al filialei Iaşi a partidului, spune că acele companii din România care s-au simţit "atinse" de declaraţiile unor lideri PSD trebuie să primească scuze publice, iar el este dispus să îşi ceară scuze.

mihai chirica fb

Întrebat despre unele declaraţii făcute în aceste zile de liderii PSD la adresa multinaţionalelor şi dacă acestea ar trebui să primească scuze, vicepreşedintele PSD Mihai Chirica a spus: "A-ţi cere scuze este un element de forţă a unui om puternic. Un om care îşi cere scuze arată că este un om puternic. Da, unele companii din România care s-au simţit, oarecum, atinse în efortul lor de a contribui la creşterea economică a acestui stat trebuie să primească scuze publice. Nu poţi promova sub nicio forma o politică de îngrădire, de diminuare a accesului sau chiar îndepărtarea companiilor multinaţionale pentru că acolo muncesc români care au de crescut familii, contribuie la Produsul Intern Brut al acestei ţări şi asigură o viaţă mai bună pentru noi toţi".

Întrebat dacă el îşi cere scuze, în numele lui Liviu Dragnea, cel puţin companiilor din Iaşi, Chirica a afirmat că el îşi poate cere scuze "în numele oricărui om care le-a atins orgoliul acestor companii şi poate şi cifra de afaceri".

"(...) Eu pot să îmi cer scuze în numele oricărui om care le-a atins orgoliul acestor companii şi poate şi viitorul şi cifra de afaceri. Dacă îi ajută la ceva, o fac pentru bunul mers al lucrurilor în comunitatea ieşeană. Sunt dispus să fac acest lucru. Da, pot să îmi cer şi scuze pentru asta”, a mai declarat Mihai Chirica, citat de News.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri