Sari la conținut

Lider PSD Vaslui: N-am auzit să fie vreo nevoie atât de presantă pentru un Congres extraordinar

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat miercuri, înaintea Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, întrebat dacă ştia că Liviu Dragnea a convocat un Congrex extraordinar în luna martie, că n-a auzit „să fie vreo nevoie atât de presantă în momentul acesta”.

„N-am auzit să fie vreo nevoie atât de presantă în momentul acesta, dar, dacă ştiţi ceva, să-mi spuneţi şi mie”, a spus liderul PSD Vaslui, potrivit News.ro.

„Atunci va propune lucrul acesta şi vom discuta. Evident, dacă va propune lucrul acesta ne va da şi motivaţia necesară. Nu e propunerea mea şi nu aş vrea să iau pe seama mea această propunere. Depinde ce se doreşte (...) Au fost nişte momente foarte complicate, care au dus la unele întârzieri (ale programului de guvernare – n.r.)”, a continuat acesta

De asemenea, întrebat dacă liderul PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să primească un nou vot de încredere în partid, Buzatu a replicat: „Nu s-a pus problema aceasta”.

„La un moment dat vom discuta. Nu ştiu dacă congresul din martie va fi dedicat acestei chestiuni, dar e o chestiune importantă pe care PSD trebuie să o rezolve”, a mai susţinut acesta referitor la alegerea unui candidat la prezidenţiale din partea PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat miercuri, înaintea şedinţei CExN, că va propune convocarea Congresului extraordinar al partidului în luna martie, la care va cere şi un vot de reconfirmare a sa ca lider al PSD.