Liderii PNL din țară se întâlnesc la Vila Lac, înaintea începerii sesiunii parlamentare

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - PNL - BPN - 31 AUG 2022
Foto: Inquam Photos / George Călin

Liberalii din toată țara se strâng în ședință la Vila Lac, fiindcă presiunea din partid și Coaliție e mai mare ca niciodată. Aceștia încep să-și pună la punct strategia pentru noua sesiune parlamentară. Ședinta e pregătitoare celei oficiale, de mâine, de la Parlament. Și social-democrații au multe de rezolvat, dar se reunesc la munte. Cele două partide au mers din scandal în scandal și încep sesiunea mai divizate ca niciodată.

Elena Crângașu, jurnalist Digi24: La ora 16:00 începe ședința liberalilor de la Vila Lac. Este o ședință pregătitoare pentru cea oficială care va avea loc mâine la Parlament, atât ședința conducerii PNL cât și ședința grupurilor parlamentare. Au multe de discutat liberalii, având în vedere că într-adevăr au fost în plin scandal chiar cu colegii de guvernare în ultima perioadă. Încă de la începutul anului, chiar săptămâna aceasta organizații social-democrate am văzut că i-au cerut lui Nicolae Ciucă demisii din Guvern.

Pe de altă parte, au de pus la punct strategia pentru sesiunea parlamentară, care începe pe data 1 februarie. În acest caz un proiect important este reprezentat de Legile Educației. Social-democrații au ridicat nemulțumiri, deși ar trebui ca până la mijlocul lui februarie guvernul să adopte deja pachetul de legi. Vasile Dîncu a cerut prelungirea acestui termen.

Totodată, vor fi discuții legate și de rocada din luna mai.

Luni, Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni, începând cu ora 11:00, în sala grupului PNL de la Camera Deputaţilor. De asemenea, grupurile parlamentare reunite ale PNL vor avea o şedinţă de la ora 18:00 în prezenţa preşedintelui partidului, premierul Nicolae Ciucă.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri