Liderii PSD, în apărarea lui Carmen Dan

Data actualizării: Data publicării:
170315_BILANT_MAI_05_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea_dragnea carmen dan
Foto: INQUAM_Octav Ganea

Liderii PSD nu sunt de acord cu demisia lui Carmen Dan din fruntea Ministerului de Interne şi spun că premierul s-a pripit atunci când a vorbit despre acest lucru. Ei avertizează că acest conflict se poate termina inclusiv cu plecarea întregului Guvern şi că dacă există o confruntare în interiorul PSD, atunci cu siguranţă e instrumentată din exteriorul partidului.

Dumitru Buzatu: „Solicitarea demisiei adresată doamnei Carmen Dan cred că a fost făcută într-un mod pripit. Din păcate avem de-a face cu o escaladare a conflictului. Acest conflict poate să ducă pe de o parte la demisia Guvernului, pe de altă parte la demisia lui Carmen Dan”.

Viorica Dăncilă, preşedinta organizaţiei de femei a PSD: „Eu consider că în momentul actual nu trebuie să-şi dea demisia nimeni, nici prim ministrul, nici ministrul de interne Carmen Dan. Trebuie să evaluăm toate aceste lucruri şi să avem o discuţie în interiorul partidului”.

Niculae Bădălău: „Ar trebui domnul premier să vină în Biroul Permanent sau în Comitetul Executiv Naţional şi să îşi spună părerea cu privire la doamna ministru dacă nu mai pot lucra împreună”.

Horia Nasra: „Atât ministrul de Interne, cât şi premierul trebuie să îşi continue treaba şi, în general, toţi miniştrii. Consider că în astfel de situaţii demisia unui ministru nu rezolvă problema.”

Edu Ioan Mang, preşedintele PSD Bihor: „Poliţistul pedofil înţeleg că din 2009 se pare că a avut acele acţiuni, doamna ministru este de un an şi nu cred că dânsa e vinovată de acesta aspecte şi nu dânsa controlează ce se întâmplă în sistemul de poliţie”.

Dorel Căprar, întrebat dacă apreciază că, legat de scandalul agentului pedofil, Carmen Dan ar trebui să îşi dea demisia: „Din punctul meu de vedere nu, eu cred şi sunt sigur că şi-a făcut treaba în cadrul Ministerului de Interne”.

(Reporter: Ştiţi cine ar trebui să o lase să demisioneze?) Nu îmi place să intru în cancan-uri de genul ăsta. Eu cred că această confuntare este instrumentată din exterior”.

FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri