Liderul deputaților PNL: Apelul premierului nu aduce nimic nou, face parte din arsenalul de impresionare a opiniei publice

Data publicării:
ponta ponta

Apelul domnului Ponta nu aduce nimic nou, face parte din arsenalul de impresionare a opiniei publice, dorind să mimeze faptul că a încercat toate posibilitățile ca USL să fie menținut. Dacă dorea să ne aibă în continuare parteneri, ar fi acceptat propunerile PNL în integralitatea lor”, a spus George Scutaru, liderul deputaților PNL.

Premierul va constata că va guverna mâine cu o majoritate fragilă, care are la bază, cum s-a întâmplat și în 2009, migrația politică. Va trebui să facă concesii substanțiale UDMR”, a adăugat el.

Odată cu ieșirea PNL de la guvernare, care se va oficializa bănuiesc în această seară, Guvernul Ponta nu mai este unul legitim”, a subliniat liderul deputaților liberali.

Scutaru a mai spus că la validarea Guvernului Ponta 3, PNL va vota împotrivă.

Întrebat dacă este de acord cu ieșirea PNL de la guvernare, George Scutaru a răspuns că da, pentru că cererile liberalilor au fost respinse de premier.

„PNL își va continua activitatea sa din opoziție. Credem că opoziția va reprezenta pentru PNL platforma pentru a câștiga alegerile prezidențiale”, a adăugat George Scutaru.

El a susținut că PNL nu va sta mult în opoziție, iar după alegerile pentru fotoliul de la Cotroceni partidul său se va întoarce la guvernare și „este foarte posibil” ca Iohannis să fie prim-ministru.

„De mâine ne vom concentra pentru a întări profilul de partid de opoziție”, a conchis George Scutaru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri