Liviu Avram: Conținutul valizei completează bănuiala că Tel Drum funcționează ca o pușculiță a domnului Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
liviu avram bun

Jurnalistul Liviu Avram a afirmat, în direct la Digi24, că informațiile publicate luni de Rise Project despre Tel Drum sunt suficient de puternice pentru a nu putea fi aruncate în derizoriu de cei pe care îi vizează dezvăluirile. Liviu Avram spune că aceste informații dovedesc faptul că liderul PSD Liviu Dragnea a mințit când a spus că nu a mai vorbit cu directorul general al Tel Drum de mai bine de 15 ani, în condițiile în care au apărut fotografii cu cei doi împreună la o vânătoare, în 2014. 

Citește și: Ce spune DNA despre documentele dezvăluite de Rise Project cu privire la Tel Drum

Liviu Avram: „Ele completează o bănuială că Tel Drum funcționează ca o pușculiță personală a domnului Dragnea. Dacă tot a venit ieri cu o valiză cu gogoși, merită să subliniem gogoașa pe care ne-a livrat-o ieri. A spus că nu s-a văzut și nu a mai vorbit cu directorul general al Tel Drum de mai bine de 15 ani.

Constatăm în documentele publicate de Rise Project că acum 4 ani, domnul Dragnea și Petre Pitiș au fost împreună la o vânătoare, în 4 ianuarie 2014, unde au vânat porci mistreți. Domnul Dragnea să ne spună adevărul: când s-a văzut și când a vorbit ultima dată cu domnul Petre Pitiș.

Încearcă să arunce în derizoriu această anchetă, dar informațiile astea sunt puternice. Ce vor face cei îndreptățiți cu ele vom vedea. Sunt piste pe care merită mers cu o anchetă profesionistă, să vedem în ce a fost transformată firma Tel Drum de când a fost privatizată.

E un episod stânjenitor. Domnul avocat a dat un comunicat în care a explicat că Tel Drum a fost un client oarecare. Doamna Marcu trebuie să ofere clarificări pentru că există riscul ca unele din poziționările domniei sale neașteptate și controversate să fie interpretate prin prisma faptului că soțul său a încasat acei bani de la Tel Drum. La nivel de imagine, rămâne un lucru stânjenitor până când vom primi explicații.

Valiza nu a fost găsită într-un câmp. A fost găsită într-o gospodărie, ascunsă de cineva din Tel Drum cu puțin timp înaintea perchezițiilor de la DNA. A pus-o acolo în ideea că o va recupera ulterior și a fost găsită de proprietarul acelei curți. Nu știm dacă așa stau lucrurile. Nu contează. E vorba de documente, important este ca ele să fie reale și să dovedească ceva. Când primești informații orale e importantă sursa, dar când primești documente nu contează pe ce cale ajung la tine, important e să le folosești.”

Citiți și:

Liviu Dragnea, față în față cu un jurnalist Rise Project. Ce a răspuns la întrebările despre valiză

AUDIO. Discuția dintre directorul comercial Tel Drum Nicoleta Pene și un jurnalist RISE Project

#Teleormanleaks | Soţul şefei CSM a primit bani de la Tel Drum când aceasta era judecător la ICCJ

#Teleormanleaks. 14.500 de euro, bucătăria de vară la Alexandria. Plus o vilă la Mamaia de peste 1.000 mp

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri