Liviu Avram: Splendoare de autodenunț a lui Drăghici, la ieșirea de la DNA. Ce a mărturisit trezorierul PSD

Data actualizării: Data publicării:
liviu avram bun

Jurnalistul Liviu Avram susține că Mircea Drăghici, trezorierul PSD, a făcut un autodenunț la ieșirea de la DNA, atunci când a dat de înțeles că a fost pus sub acuzare pentru o lege făcută de el în Parlament

  • Jurnalistul Liviu Avram vorbește astăzi, la Digi24, despre semnificația punerii sub acuzare a trezorierului PSD Mircea Drăghici, dar și despre declarațiile făcute de acesta la ieșirea de la DNA. 

„Splendoare de autodenunț. Mircea Drăghici, trezorierul PSD, la ieșirea de la DNA: „Să fii pus sub acuzare că nu ai respectat o lege pe care tu ai făcut-o în Parlament mi se pare exagerat”.

Adică:
A. Au modificat legea finanțării partidelor în așa fel încât să poată fura din subvenții fără poată fi prinși.
B. Legea a ieșit în așa fel încât au putut fi prinși.

Asta înseamnă să fii, în același timp, și hoț, și prost”, a scris jurnalistul Liviu Avram pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mircea Drăghici nu a vrut să le spună jurnaliștilor cu subiect și predicat dacă a fost sau nu pus sub acuzare, dar a dat de înțeles că da. 

Reporter: De ce v-au chemat astăzi? Ați fost pus sub acuzare?

Mircea Drăghici: De fapt, știți, că de asta ați venit... știți foarte bine. Când ești pus sub acuzare pentru că n-ai respectat o lege pe care tu ai făcut-o în Parlamentul României și ești cel mai îndreptățit să știi spiritul și litera acestei legi, atenție, mi se pare exagerat și cred cumva că are legătură cu coordonarea campaniei, pentru că suntem în buza campaniei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri