Liviu Dragnea a explicat de ce nu a fost exclusă din PSD Gabriela Firea

Data actualizării: Data publicării:
dragnea firea psd
Liviu Dragnea a explicat de ce nu a fost exlusă din PSD Gabriela Firea

Liviu Dragnea a spus că nu era cazul ca primarul general, membru în PSD, să fie exclus în partid şi a negat că a discutat cu primarii de sectoare „pentru a desfiinţa Bucureştiul”.

El a şi explicat că sunt diferite cazurile Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu, motiv pentru care prima nu a fost exclusă din partid.

Orice măsură de genul ăsta poate avea si un revers, depind doar comportamentul şi atitudinea fiecăruia, nu are rost să facem paralelism între cele două situaţii. Nu a dorit nimeni în comitetul executiv naţional ca Gabriela Firea, primar general, să fie exclusă. Nu e vorba de cine a câştigat mai mult sau mai puţin.

Am explicat despre unele afirmaţii care s-au făcut în spaţiul public de către Gabriela Firea. Am încercat să o conving că ce a spus nu era adevărat. Nu m-am întâlnit cu primarii de sectoare pentru a desfiinţa Bucureştiul.

În primul rând aşa ceva nu se poate, nu m-am întâlnit să facem şase oraşe în Bucureşti sau ca să luăm banii de la Bucureşti să îi ducem undeva. A fost o solicitare la ultima CEx, mi-au spus că vor să participe la proiecţia de repartizare şi formare a bugetelor locale, le-am spus că trebuie să o aştepte pe Gabriela Firea şi împreună să meargă la Ministerul de Finanţe să discute despre cel mai bun sistem de alocare a fondurilor pe Bucureşti.

Am vorbit cu Teodorovici, să meargă totuşi să discute, cred că şi acum o aşteaptă Teodorovici.

Nu sunt de acord să mai continue cu aceste aprecieri, că nu susţin sau că blochez proiecte din Bucureşti. Guvernul şi fiecare minister încearcă să ajute Bucureştiul.

Nu s-a pus problema, nu era cazul ca primarul general, membru în PSD să fie exclus din PSD”, a declarat Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri