Liviu Dragnea ar fi vrut-o premier pe Carmen Dan, după demisia lui Tudose

Data publicării:
dragnea_carmen dan_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea_

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică seară, că ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost prima pe lista liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru funcţia de prim-ministru, după retragerea sprijinului premierului Mihai Tudose, dar că nu a primit votul în Comitetul Executiv Naţional al PSD.

dragnea_carmen dan_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea_
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Firea a făcut aceste declaraţii la România TV, unde a reluat acuzaţiile lansate la adresa ministrului Carmen Dan, dar şi a liderului PSD, Liviu Dragnea.

"Doamna ministru a scos dintr-un dosar nişte foi şi a spus că sunt nişte print screen-uri şi că o să arate ea care e adevărul. Ne luptăm cu statul paralel, dar noi avem statul paralel lângă noi, cu doamna ministru care vine cu convorbiri private", a afirmat Gabriela Firea. 

Primarul Capitalei i-a reproşat liderul PSD, Liviu Dragnea, că nici măcar nu a luat cuvântul în timpul şedinţei CEx în care ea i-a cerut demisia ministrului Carmen Dan, iar în acest context a spus că Dan a fost prima pe lista lui Liviu Dragnea pentru postul de prim-ministru în locul lui Mihai Tudose. 

"Domna Carmen Dan a fost prima pe listă să fie prim-ministru în locul domnului Tudose. Eu ştiu relaţia dintre ea şi Liviu Dragnea. Nu au vrut colegii din CEx ca doamna Carmen Dan să fie prim-ministru", a adăugat Firea.

În şedinţa Comitetului Executiv al PSD de sâmbătă de la Neptun, primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut demisia ministrului de Interne Carmen Dan, pe care o acuză că a pasat responsabilitatea asupra prefectului Capitalei pentru intervenţia în forţă a jandarmilor la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei. Solicitarea Gabrielei Firea a fost supusă la vot în CEx şi a fost respinsă.

Sursa: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri