Liviu Dragnea, avertisment pentru liberali: Putem guverna fără PNL

Data publicării:
dragnea - mfax-3

Potrivit lui Liviu Dragnea, din punct de vedere matematic, USD poate să aibă majoritate în Parlament, chiar dacă liberalii se decid să iasă de la guvernare, însă vicepremierul a menționat că PSD nu dorește acest lucru și așteaptă o reacție din partea partenerilor de coaliție. 

Nu vrem să excludem PNL-ul, dar strict aritmetic, răspunsul este da”, a spus acesta, întrebat dacă noua alianță USD ar putea asigura guvernarea și ar putea da noi miniștri excluzând liberalii.

Liviu Dragnea a mai spus că speră ca până luni, liberalii și social-democrații să discute și să ajungă la un punct comun.

Întrebat ieri dacă refuzul PNL de a accepta patru vicepremieri ar putea pregăti o mişcare mai drastică a PNL-ului, precum ieşirea de la guvernare, Liviu Dragnea a răspuns:N-am impresia asta, dar dacă au de gând să o facă, să o facă mai repede. Nu putem să o lungim la nesfârşit. Noi dorim să nu iasă din USL”.

Am funcţionat bine în Guvern în această formulă politică, dar se pare că, din cauza asta, unii de la PNL sunt pedepsiţi”, a mai spus vicepremierul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri