Liviu Dragnea, bucătarul șef al PSD. Simpatizant: „Vanghelie ne dădea şi bani de sărbători. Fura şi el, dar ne da şi nouă”

Data publicării:
fura si el

În curtea sediului central al PSD, de pe bulevardul Kiseleff, au fost împodobiţi brazii, au fost aduse mese şi copiii au aşteptat înfriguraţi momentul în care au avut voie să cânte colindele.

Liviu Dragnea: „Sărbători fericite, toţi copiii cuminţi la cadouri la Moşul care a îngheţat de frig.”

Preşedintele PSD nu a ratat momentul în care să se laude cu calităţile sale de bucătar. Pe care le etalează mai ales în preajma porcului de Crăciun.

Îl pregătesc, îl porţionez, cel mai bun şorici este cel pe care îl pregătesc eu pentru că îl pârlim porcul la paie. O să vă fac nişte sarmale şi dacă îmi spuneţi că aţi mâncat vreodată sarmale mai bune decât cele pe care le fac eu...”, s-a lăudat Liviu Dragnea.

Chiar dacă încalcă normele Uniunii Europene, liderul PSD spune că măcar o dată pe an porcul trebuie sacrificat în mod tradiţional.

„E la noi în tradiţie nu pot să fac altceva, chiar dacă sunt repercusiuni, este o plăcere pe care nu ne-o putem refuza”, a spus el.

Bunăstarea din poveştile liderului PSD contrastează puternic cu pensionarii invitaţi la petrecerea din curtea partidului.

- Bună ziua, cum este la PSD?

- Bine, când mâncăm.

- Ce vă pun aici? Ce mai aveţi?

- Vin şi ţuică, atât. Nu vreau ţuică.

- Două?

- Unul mamă, vrei să ne îmbătăm?

- Vanghelie ne dădea şi bani de sărbători, aveam bucurie, dar acu s-a dus.

- E, vă dădea. A furat...

- Doamnă, fura şi el, dar ne da şi nouă.

Inspirat de astmosfera sărbătorilor, Liviu Dragnea îşi doreşte o viaţă minunată pentru toţi românii.

Da, da, eu sunt un om credincios şi cred în minuni şi cred în Dumnezeu şi vreau să vă spun că un om, dacă nu mai crede în minuni, are sufletul incomplet”, a mai spus Liviu Dragnea.

La scurt timp după acest enunţ, Liviu Dragnea a intrat din nou pe uşa DNA, unde a fost chemat la audieri în dosarul şefului PSD Satu Mare, Mircea Govor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri