Liviu Dragnea: C. P. Tăriceanu nu ar trebui să demisioneze de la șefia Senatului. Noi îl susținem

Data publicării:
tariceanu cu dragnea in spate - digi24-2

 

Întrebat miercuri, la Sibiu, dacă președintele Senatului ar trebui să demisioneze, Liviu Dragnea a răspuns: „Cred că nu. Este o decizie a dumnealui până la urmă pe care eu și colegii mei i-o vom respecta. Nici nu am apucat să vorbim. O să vorbim când ne vedem în București”.

Liderul PSD a ținut să adauge că social-democrații îl susțin pe Tăriceanu. „A explicat că nu vrea să cedeze și noi îl susținem în continuare”, a mai spus Dragnea.

„Sincer, vă spun că nu știu pentru ce a fost pus sub urmărire. Am înțeles că pentru nu știu ce mărturie mincinoasă. Nu vreau să comentez asta, o să vorbim zilele astea. Nici nu sunt în categoria celor care în momentul în care apare o situație de genul acesta, în trei secunde, în trei minute cineva să reacționeze. Nu ia foc România astăzi, deocamdată”, a mai spus Liviu Dragnea.

Procurorii DNA Brașov au dispus efectuarea urmăririi penale față de președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, pentru comiterea infracțiunilor de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri