Liviu Dragnea, către membrii PSD: Nu mergeți la fundația lui Victor Ponta

Data publicării:
ponta dragnea digi

Subiectul fundaţiei lui Victor Ponta a fost deschis la Turnu Măgurele chiar de preşedintele PSD, în absenţa fostului premier, spun mai mulţi social-democraţi.

Domnul preşedinte era normal că, auzind că anumiţi miniştri vor să meargă într-o fundaţie a lui Ponta, de aici s-a pornit, ce rol are fundaţia asta, e fundaţia partidului?”, a spus Cătălin Rădulescu, preşedintele PSD Diaspora.

„A spus că l-a invitat pe Victor Ponta şi a spus ceva de genul că nu este bine că îşi face o fundaţie”, a spus și Şerban Valeca, preşedinte PSD Argeş.

Liviu Dragnea a explicat şi de ce fostul premier nu a participat la întâlnirea informală. „L-am cautat ieri pe Victor Ponta, l-am sunat de câteva ori la telefon, nu mi-a răspuns”, a spus Liviu Dragnea, preşedintele PSD.

Dacă Liviu Dragnea s-a întâlnit cu social-democrații pe domeniul său, Victor Ponta a organizat luni o reuniune cu foştii miniştri din guvernele PSD la un restaurant din nordul Capitalei. Printre invitaţi nu a figurat însă Liviu Dragnea.

Am participat la o întâlnire informală cu fostul premier Victor Ponta şi cu colegii din Cabinet. Sigur, au participat mai mulţi miniştri, nu am făcut politică. Au participat şi domnul Constantin şi domnul Oprea”, a spus Mircea Duşa, fost ministru al Apărării.

Ruptura produsă între Victor Ponta şi Liviu Dragnea a devenit tot mai evidentă după pierderea guvernării. Primul s-a supărat că nu a fost invitat la bilanţul Executivului prezentat de conducerea PSD, în timp ce Liviu Dragnea i-a reproşat fostului premier modul în care a plecat de la Palatul Victoria.

Eu, practic, am vrut să nu se întâmple, nu mai eram în situaţia de astăzi”, a mai spus Liviu Dragnea.

Cum relaţiile cu liderii PSD sunt extrem de reci, Victor Ponta a preferat să anunţe de la Târgu Jiu că vrea să candideze pentru un nou mandat de parlamentar.

Dacă mă pun pe listă, da”, a spus Victor Ponta.

Fostul premier și președinte al PSD nu a putut fi contactat pentru a preciza dacă doreşte sa îşi facă o fundaţie.

Tandemul Ponta-Dragnea a condus PSD mai bine de cinci ani. În această perioadă, potrivit declaraţiilor celor doi, aceştia au petrecut mai mult timp împreună, decât cu soţiile lor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri