Liviu Dragnea, către Ponta în 2014: Să te ferească Dumnezeu să intri în gura lui Gabi Firea

Data actualizării: Data publicării:
tariceanu firea dragnea

Conflictul dintre liderul PSD Liviu Dragnea și primarul general al Capitalei Gabriela Firea nu se mai poartă doar în spatele ușilor închise. Cei doi s-au atacat reciproc în public, primarul acuzându-l pe Dragnea că a început o campanie de defăimare la adresa ei și că a încercat să arunce asupra ei vina pentru violențele jandarmilor de la mitingul Diasporei din 10 august.

Citiţi şi:Dăncilă şi Regele. Muşamalizarea afacerii Vâlcov

În urmă cu patru ani însă, pe vremea când participa alături de Victor Ponta la o reuniune de campanie din Bacău, Liviu Dragnea îl avertiza pe Ponta să nu intre în conflict cu Firea.

„Îi spuneam și lui Victor: să te ferească Dumnezeu să intri în gura lui Gabi Firea. Eu nu știu ce e avut Băsescu în cap. Nu trebuie să îi fie frică nici de Victor Ponta, nici de PSD, nici de mine, ci de Gabi Firea”, a declarat atunci Liviu Dragnea, potrivit Ziare.com.

Într-o conferință de presă susținută miercuri, Gabriela Firea l-a acuzat pe Liviu Dragnea că a lansat la adresa ei o „acuzaţie diabolică, transmisă în interiorul şi exteriorul ţării”, conform căreia ea s-ar fi transformat în purtătorul de cuvânt al celor care se opun graţierii şi aministiei, subliniind că acest subiect nu a fost discutat în PSD, ci doar de Liviu Dragnea cu câţiva apropiaţi.

Pe de altă parte, Gabriela Firea și-a reluat acuzațiile potrivit cărora prin violențele de la mitingul din 10 august s-a urmărit, de fapt, să fie compromisă ea ca primar și absolvit Liviu Dragnea, dat fiind că se știe că este apropiată de prefect.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri