Liviu Dragnea: „Codrin Ștefănescu vorbește cam mult și cam rău pentru poziția pe care o are în PSD”

Data actualizării: Data publicării:
Codrin Stefanescu PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea a criticat declarațiile secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, care i-a cerut ministrului Justiției să o revoce din funcție pe șefa Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Koveși. 

Întrebat de jurnaliști dacă este de acord cu afirmațiile lui Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea a răspuns că acesta „vorbește cam mult și cam rău”: „Codrin Ștefănescu vorbește cam mult și cam rău pentru poziția pe care o are în partid”. Întrebat dacă Ștefănescu va fi sanționat pentru declarațiile sale, Liviu Dragnea a răspuns că nu: „Doamne ferește! Nici vorbă de așa ceva”. 

Referitor la „măsurile foarte drastice” pe care le-a cerut Codrin Ștefănescu de la ministrul Justiției, Dragnea a declarat că „domnul Toader nu ia măsuri, în cel mai bun caz poate să facă propuneri, dar nu ia măsuri. Eu mă aștept să facă ceea ce crede că trebuie făcut și să fie condus de bunul simț și de experiența pe care o are. Este cel mai bine informat om din România pe acest subiect.”

Secretarul-general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că ministrul Justiției, Tudorel Toader, are de ales între două variante, după ce va reveni în țară din vizita sa în Japonia: fie va lua „niște măsuri foarte radicale”, fie își va depune mandatul.

„Eu spun aşa: dl Tudorel care a zis că nu mai e nevoie de Inspecţia Judiciară că vine el să facă dreptate- noi tot aşteptăm şi toată România aşteaptă- eu acum împărtăşesc opinia Adinei Anghelescu, adică se întoarce din Japonia şi are două variante: ia nişte măsuri foarte radicale, legale şi concrete sau îşi pune mandatul pe masă şi spune că nu poată să facă nimic. Este infernal ce vorbesc românii, este un tsunami”, a mai spus acesta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri