Liviu Dragnea, comparat de liberali cu Viaceslav Molotov 

Data publicării:
molotov

Replica cea mai dură vine de la liberalii din Suceava, al căror lider local îl compară pe Liviu Dragnea cu Viaceslav Molotov, mâna dreaptă a lui Stalin.

Am să vă arăt două fotografii. A domnului Dragnea şi a domnului Molotov. Seamănă nu numai ca acţiune, ci şi ca fizic. Şi îl salut pe domnul Dragnea, sau pe domnul Molotov. Acum nu mai ştiu pe care dintre ei”, a declarat Ștefan Alexandru Băișanu, președintele PNL Suceava.

Liberalii din ţară văd în mod diferit situaţia din USL. În timp ce unora tensiunile din interiorul alianţei li se par inerente, alţii sunt convinşi că social-democraţii sunt gata de divorţ.

Este ca şi într-o familie, ca într-o căsnicie, ca într-o casă. Sunt şi momente tensionate. Vom trece pentru ele. Repet, poporul a dat un vot masiv de 70 la sută USL în baza unui program electoral, promisiuni pe care trebuie să le ducem până în 2016 la îndeplinire”, a spus Marius Nicoară, preşedinte PNL Cluj.

Se vede clar că PSD doreşte să scape de noi sau ne doreşte ca o anexă, la fel cum e PC şi UNPR pentru ei. Să stăm cuminţi pentru o feliuţă de tort”, a declarat, în schimb, Cristian Bodea, senator PNL de Bihor.

Criza politică nu este percepută peste tot la fel. La Cluj, deputatul PSD Aurelia Cristea speră ca USL să meargă mai departe.

Eu cred că se poate și fără PNL, dar rămâne să vedem ce vor hotărî în discuțiile pe care le au. Mi-aș dori mai mult echilibru și înțelepciune”, a spus Aurelia Cristea, deputat PSD de Cluj.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri