Liviu Dragnea: Declaraţiile procurorului şef sunt arogante

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea

Toţi cei chemaţi la audieri de comisia parlamentară care anchetează alegerile din 2009 sunt obligaţi să vină. Declaraţia a fost făcută de liderul PSD la Antena 3 şi vine după ce procurorul general a spus că magistraţii nu au ce căuta la astfel de audieri.

Liviu Dragnea a mai spus şi că nu este exclus ca, pe viitor, Parlamentul să ancheteze şi corectitudinea referendumului din 2012, privind demiterea lui Traian Băsescu. Comisia de anchetă pentru alegerile din 2009 va avea prima şedinţă miercuri. A fost înfiinţată după ce jurnalistul Dan Andronic a povestit că, în noaptea turului al doilea al prezidenţialelor din 2009, Laura Codruţa Kovesi, procuror general la acea vreme, şi fostul şef al SRI, George Maior, se aflau acasă la fostul ministru Gabriel Oprea.

Am văzut declaraţia procurorului general al României, care este din ce în ce mai... care face din ce în ce mai multe declaraţii, din ce în ce mai arogante şi sfidătoare. Eu nu cred că cineva are dreptul să refuze să se prezinte la o comisie parlamentară. Vorbim de Parlamentul României, într-un stat democratic,a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3.

Citiţi şi analiza lui Dan Turturică: Dragnea pierde controlul

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri