Liviu Dragnea, despre conflictul ELCEN-RADET: E posibil să fie vorba de represalii din partea Guvernului față de PSD pentru că am câștigat alegerile 

Data publicării:
liviu dragnea

Liviu Dragnea a precizat că este „inadmisibilă” atitudinea Guvernului și a ELCEN-ului față de Bucureșteni și a atras atenția că conducerea de la ELCEN a plecat în Franța la meci, în timp ce trei sectoare ale Capitalei au rămas fără apă caldă. 

„E inadmisibilă atitudinea Guvernului și a Ministerului Energiei respectiv a ELCEN-ului față de bucureșteni. Nu poți să motivezi că acum trebuie făcută o reparație, înțeleg că conducerea de la ELCEN e în Franța, la meci și bucureștenii au rămas fără apa caldă. Mi se pare inadmisibilă atitudinea celor din minister și Guvern, ăsta e disprețul cu care sunt tratați românii.

Nu am indicii dar sunt din ce în ce mai puțin convins că e o coincidență, e posibil să fie și represalii din partea Guvernului față de PSD pentru că a câștigat alegerile. E stranie situația.

Când se fac lucruri de genul ăsta nu neapărat că avantajează pe cineva, se fac ori din răutate, ori din prostie, ori că i-au certat cei din PNL că nu i-au ajutat în campanie. Mă interesează mai puțin motivul pentru care suntem în situația în care în plină vară mare parte din Capitală a rămas fără apă caldă. Doamna Firea încearcă să vorbească cu cei de la Guvern, noi o să avem o întâlnire cu Guvernul sau cu vicepremierul Borc bine, dacă nu o să vedem ce putem face legislativ”, a spus Liviu Dragnea.

Zeci de mii de bucureşteni din Sectoarele 2, 3 şi 4 nu mai au apă caldă începând de miercuri seara. Mai mult, criza ar putea dura cel puţin încă două săptămâni. În acest timp, cele două societăţi care se ocupă de producerea şi livrarea apei calde în cele trei sectoare dau vina una pe alta.

ELCEN spune că livrează apă caldă la parametri optimi, însă de vină e reţeaua învechită a RADET. În replică, RADET spune că nu poate livra apa caldă din cauza popririi pe conturi impuse de ELCEN, poprire care blochează reparaţiile reţelei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri