Liviu Dragnea, despre Darius Vâlcov: „Un om de o valoare rară”

Data actualizării: Data publicării:
valcov 2

Liderul PSD Liviu Dragnea spune că numirea lui Darius Vâlcov, fost ministru delegat pentru buget și al finanțelor publice, judecat în două dosare de corupție, în funcția de consilier al premierului Viorica Dăncilă nu este o surpriză, întrucât acesta este „un om de o valoare rară”, care a contribuit mult la redactarea programului de guvernare.

”Darius Vâlcov a fost la Guvern tot timpul. A lucrat la Guvern tot timpul şi a sprijinit cele două guverne şi sprijină în continuare. Este un om de o valoare rară din punct de vedere al... din punct de vedere economic şi este cel care împreună cu mine şi cu încă doi colegi am lucrat efectiv la programul de guvernare, care e obligatoriu să fie pus în practică”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat despre problemele penale ale acestuia, liderul PSD a replicat: ”Domnul Darius Vâlcov are dreptul să trăiască şi să se plimbe liber şi, atâta timp cât are aceste avantaje să spunem, doreşte să ajute şi cu tot dragul”.

”Guvernul beneficiază de sprijinul domnului Darius Vâlcov, asta este foarte important”, a mai spus Dragnea.

Darius Vâlcov, judecat în două dosare penale, a fost numit consilier al premierului Viorica Dăncilă. Chiar şi cercetat pentru fapte de corupţie, Darius Vâlcov este autorul principal al programului de guvernare al PSD. Tot el a făcut evaluarea în urma căreia s-a decis schimbarea Guvernului Grindeanu și a contribuit la construcţia bugetului din acest an, după cum a recunoscut chiar fostul vicepremier, Marcel Ciolacu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri