Liviu Dragnea, după mitingul de la Craiova: Le mulţumesc celor peste 45.000 de olteni veniţi să susţină candidaţii PSD pentru PE

Data actualizării: Data publicării:
dragnea la craiova

Președintele PSD Liviu Dragnea le-a mulțumit, pe Facebook, participanților la mitingul de vineri de la Craiova, despre care susține că au fost în număr de 45.000. „Le-ați arătat tuturor adversarilor că legătura dintre PSD și cetățenii români nu poate fi tăiată”, le-a transmis liderul social-democrat persoanelor prezente la miting.

Liviu Dragnea a scris, de asemenea, în mesajul său, că guvernul PSD a adus de patru ori mai multe fonduri europene faţă de guvernul precedent, referindu-se la Guvernul Cioloş.

„Le mulțumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni care au venit ieri să îi susțină pe primii 15 candidați ai PSD pentru alegerile europarlamentare. A fost o după amiază pe care nu o voi uita.

Le-ați arătat tuturor adversarilor că legătura dintre PSD și cetățenii români nu poate fi tăiată. Ne-ați încărcat cu energie, pe mine și pe candidații PSD.

Nu v-ați lăsat păcăliți de manipulările celor din opoziție și este clar că vă doriți să continuăm ce am început: creșterea salariilor și pensiilor, scăderea șomajului, reducerea sărăciei și decalajelor astfel încât să avem mai mulți români în clasa de mijloc.

Este clar că vă doriți să fiți reprezentați de patrioți în Uniunea Europeană, care să se lupte pentru interesul României și să aducă în țară cât mai multe fonduri europene, pentru fermieri, pentru micii întreprinzători, pentru drumuri și spitale.

Am adus deja de patru ori mai multe fonduri europene față de guvernul precedent, dar vrem să aducem mai mult decât atât, pentru că românii și România merită mai mult”, a transmis Liviu Dragnea, președintele PSD.

Alianţa 2020 USR PLUS a reacționat, spunând că Liviu Dragnea minte de-a îngheţat Belina şi că, de fapt, coaliţia PSD-ALDE a atras cu 22% mai puţine fonduri europene de coeziune decât Guvernul Cioloş în 12 luni.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mitingul PSD de amploare a avut loc vineri, la Craiova, acolo unde au fost prezentați candidații la alegerile europarlamentare. Au participat peste 40.000 de susţinători, după estimările organizatorilor. Jandarmii spun că au fost cu 10 mii mai puțini. Participanţii au fost sfătuiţi să se îmbrace în alb, la fel ca la ultimul miting organizat de PSD, anul trecut, la Bucureşti. Dar frigul de afară le-a cam stricat planurile.

Cu entuziasm a fost primit Liviu Dragnea la Craiova. A făcut o baie de mulţime până a ajuns pe scena unde a fost aclamat la fiecare frază spusă. Liviu Dragnea a susținut un discurs în care l-a atacat din nou pe președintele Klaus Iohannis și pe oficialii europeni.  „Mulți mi-ați spus: Liviule, dacă te arestează, venim şi te scoatem” - este mesajul care a atras atenția și pe care liderul PSD a ținut să-l transmită susținătorilor, de la tribună. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri