Liviu Dragnea e „candidat unic” la preşedinţia PSD

Data publicării:
liviu dragnea tribuna psd facebook-3

„Mi-aș fi dorit o competiție. Niciodată nu am candidat singur la nicio funcție. Dl. Şerban Nicolae la final a spus că nu solicită neapărat acceptarea candidaturii, ci a vrut să ridice niște probleme să se discute”, a spus Liviu Dragnea, președintele interimar al partidului.

Cine crede că după 25 de ani aș face brusc vreun gest împotriva partidului se înșală. E adevărat că mi-a rămas un gust amar pentru că rămân la părerea că erau lucruri de discutat, de analizat”, a spus Şerban Nicolae, senator PSD.

Întrebat dacă îl susține pe Liviu Dragnea, senatorul a răspuns: „Nu. Există, chiar și atunci când există un singur candidat, mai multe opțiuni”.

„Dl Savu a fost foarte simpatic și ne-a plăcut, colegilor din Comitetul Executiv. Nici nu a ascuns faptul că acest demers a fost motivat de o anumită dorință de a crește în notorietate. Ceea ce nu e de condamnat, până la o limită”, a spus Liviu Dragnea despre celălalt social-democrat care intenționa să candideze la președinția partidului.

„Cum să nu votez cu Liviu Dragnea? Votez pentru PSD. Dacă PSD e reprezentat de Liviu Dragnea, votez pentru Liviu Dragnea. Eu sper să fac echipă cu Liviu Dragnea pentru binele partidului. Nu ne supărăm pentru un proces electoral”, a spus Daniel Savu, senator PSD.

Congresul cu un singur candidat va avea loc pe 11 octombrie. Toţi membrii de partid sunt chemaţi să îşi aleagă preşedintele. Teoretic, vorbim despre un potenţial de 400 de mii de voturi pentru un singur om.

Citiți și: 

Temerea lui Liviu Dragnea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri