Liviu Dragnea: E important să nu minţi

Data actualizării: Data publicării:
dragnea la psd

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a spus tinerilor social-democraţi să nu mintă şi să nu inducă în eroare instituţiile statului punând în pericol siguranţa naţională. El se referea la dezbaterile din plenul Camerei Deputaţilor legate de legea prin care au fost majorate salariile în domeniile educaţiei şi sănătăţii, potrivit News.ro.

dragnea la psd

„Astăzi a fost o zi importantă în Camera Deputaţilor, pentru că era supusă la vot o lege care permite majorarea salariilor pentru câteva categorii sociale extrem de importante, în special medici şi profesori, cu 15%. Şi am adoptat-o. Nu fac nici pe dădaca, dar e bine să ştiţi nişte lucruri şi să învăţaţi ce nu e bine făcut ca politician, indiferent dacă eşti tânăr sau mai puţin tânăr. E important să nu minţi şi e şi periculos şi să foloseşti date false, ştiind că acestea sunt false inducând în eroare instituţii publice, minţind cetăţeni, sindicatele şi punând în pericol siguranţa naţională”, a spus Liviu Dragnea.

„Aceşti tehnocraţi ne tot spun că nu sunt bani pentru măririle salariale. (...) Acest guvern şi-a luat angajamentul prin legea bugetului de stat că va cheltui în acest an 255 miliarde de lei, din care care a cheltuit pe 9 luni doar 169 de miliarde. Atât au fost în stare - şi mă refer la cheltuieli care înseamnă inclusiv investiţii, adică dezvoltare. (...) Pe aceeaşi medie, de 19 miliarde de lei pe lună, le-ar mai rămâne necheltuiţi 29 miliarde de lei”, a spus președintele PSD la evenimentul „Tinerii îndrăznesc să creadă în România”, organizat la Parlament.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri