Liviu Dragnea: Eroii au luptat pentru o Românie unde abuzurile să nu fie tolerate

Data publicării:
liviu dragnea cex inquam octav ganea20181210184802_OGN_3409-01
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD Liviu Dragnea afirmă, în mesajul de Ziua Victoriei Revoluţiei, că „dreptatea, libertatea, egalitatea, toleranţa reprezintă pietrele de temelie ale statului român dobândite atunci" şi că această zi este închinată memoriei eroilor Revoluţiei Române, care au luptat pentru o Românie a Libertăţii, în care abuzurile nu îşi au locul şi nu pot fi tolerate.

liviu dragnea cex inquam octav ganea20181210184802_OGN_3409-01
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

„Ziua de 22 Decembrie este închinată memoriei eroilor Revoluției Române, care au luptat pentru o Românie a Libertății, în care abuzurile nu își au locul și nu pot fi tolerate.
Dreptatea, libertatea, egalitatea, toleranţa reprezintă pietrele de temelie ale statului român dobândite atunci și am convingerea că poporul român va rămâne unit în apărarea demnității și prosperității României”, a scris Liviu Dragnea, pe Facebook.

Și premierul Viorica Dăncilă a transmis, sâmbătă, cu ocazia Zilei Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii, că gândul ei se îndreaptă spre martirii Revoluţiei şi spre familiile acestora, cât şi spre toţi cei care au făcut posibilă schimbarea parcursului României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri